Playacar.nl

Riu Lupita


Hotel Riu Lupita is een kleinschalig 5 sterren all-inclusive hotel, omgeven door bladrijke vegetatie en met vrij uitzicht op de golfbaan. Gelegen in een groene rustige omgeving is dit hotel de ideale plek om op adem te komen.
Riu lupita is onder andere voorzien van 300 kamers waar alle comfort en netheid aanwezig is, 3 zwembaden waarvan 1 kinderzwembad, zonneteras, miniclub, tennisbaan, speeltuin, verschillende restaurants en een bar.
Riu Lupita is het enige Riu hotel dat verder dan een kilometer van het strand ligt. Elk half uur rijd er een bus naar strand Beachclub, dat ongeveer 3.5 kilometer verderop is gelegen.
In het all-inclusive pakket zit onder andere ontbijt, lunch, diner, drankjes, catamaran huur, shuttle service naar het strand, snorkeluitrusting, kanoën en entertainment voor jong en oud.
Riu Lupita is een ideaal complex voor mensen die rust, kleinschaligheid en hartelijkheid preferen boven grote resorts aan het strand! Riu Lupita is op 2 kilometer afstand van Playa del Carmen gelegen.

Bekijk hier het complete aanbod van reizen naar Riu Lupita

Hotel Riu Lupita

Hotel Riu Lupita
Reactie toevoegenNaam:
Reactie:
Anti-spam: 


Locatie: Home > Riu Lupita