Playacar.nl

Stranden


Playa del Carmen beschikt over een zeer mooi 4 kilometer lang strand. Spierwit zand, een heldere azuurblauwe zee, mooie palmbomen en even uit de kust een mooi koraalrif waar duikers en snorkelaars hun hart kunnen ophalen.
Tevens kun je er ligbedden en parasols huren, en hoor je vaak reggae en loungemuziek om het echte vakantiegevoel compleet te maken.
Gezellige restaurants en winkeltjes liggen op loopafstand. Het lange strand wordt onderbroken door een pier, vanwaar een ferry naar het eiland Cozumel vertrekt. Veel toeristen gaan hier snorkelen en zwemmen.
De meeste stranden horen bij de grote hotels die aan het strand liggen en zijn ook van alle gemakken voorzien. Als je richting het noorden gaat wordt het steeds rustiger en de stranden leger. Naaktstranden zijn in Playa del Carmen niet te vinden. Naakt en topless is bij de wet in Mexico verboden, hoewel toeristen het hier soms niet zo nauw mee nemen.
Playa del Carmen is ideaal voor mensen die niet naar de drukte van Cancun willen maar naar een wat karakterestiek en sfeervoller plaatsje met prachtige brede stranden.

Strand Playa del Carmen
Reactie toevoegenNaam:
Reactie:
Anti-spam: 


Locatie: Home > Stranden