Playacar.nl

Uitgaan


Als je lekker wilt stappen dan ben je in Playa del Carmen aan het juiste adres. 5th Avenue is een straat waar je veel bars, terrasjes en openlucht dansgelegenheden zoals de Salsa Club Mambo met Caribische muziek. De twee grootste uitgaanggelegenheden in en romdon Playa del Carmen zijn de Blue Parrot en de Coco Bongo.

Blue parrot Beach ClubBlue Parrot Beach Club is een openluchtdisco in Playa del Carmen met de ultieme relaxsfeer. Schommels aan de bar, een danspodium op het strand en een BBQ.
Newsweek magazine noemde de Blue Parrot Beach Club in 1998 "een van de tien beste bars in de wereld."

Grotere kaart weergeven

Blue Parrot Beach Club

Bekijk hier het complete aanbod van reizen naar Playa del Carmen!

Coco BongoCoco Bongo is een discotheek in Cancùn waar theater, disco en circus gemixt worden tot een spectaculaire show! De Coco Bongo staat bekend om zijn show Las Vegas style. Batman die door de discotheek vliegt, Madonna en Elvis die een optreden geven, acrobaten die vanuit het plafond naar beneden komen; je komt ogen en oren te kort. Ook wordt er populaire muziek gedraait zoals 80's en 90's, dance, trance, Hip Hop en Rave. Zaterdag en zondag is de discotheek vaak overvol, elke andere avond van de week is de Coco Bongo vol, maar met voldoende ruimte om te bewegen. Zondagavond is het Ladies Night.
Open bar tickets kosten 35 dollar per persoon voor vrouwen. Reguliere open bar tickets doordeweeks 50 dollar per persoon en in het weekend (vrijdag en zaterdag) 60 USD per persoon. Een bezoekje aan deze geweldige uitgaansgelegenheid is een evaring die je nooit meer zult vergeten!

Grotere kaart weergeven

Coco Bongo

Salsa Club MamboAls je van salsa muziek houdt in een tropische vakantiebestemming dan is dit een ideale plek om uit te gaan. 's Avonds is er live-muziek op een groot podium en worden er gratis salsa lessen gegeven. De entree is 50 pesos

Playa 69Playa 69 de enige gay bar in Playa del Carmen

Rhumba ClubRhumba Club is een salsa club op de tweede verdieping van een winkelcentrum achter Domino's pizza aan de straat Juarez Avenue. In deze club zijn veel toeristen te vinden.

Alux CaveAlux Cave is een restaurant en bar net buiten het centrum van Playa del Carmen. Het restaurant ligt in een cenote, een grot met prachtige druipstenen. Bij aankomst kun je vragen om een rondleiding.

Grotere kaart weergeven


Reactiesmike
27-06-2012 00:11:40
http://artikelssociologie.blogspot.it/2012/05/de-beste-discotheken-van-playa-del.html

ik heb er wel een andere mening over

alleen coco B. komt ook voor in mij lijst


Reactie toevoegenNaam:
Reactie:
Anti-spam: 


Locatie: Home > Uitgaan